2102918744 Χριστιανουπόλεως 22, Λαμπρινή, Αθήνα artoglykismata@windowslive.com
 
 
 
Αρτογλυκίσματα Αναγνώστου
Αρτοποιείο - Ζαχαροπλαστείο Αθήνα


Στο αρτοποιείο - ζαχαροπλαστείο μας “Αρτογλυκίσματα Αναγνώστου” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, μπορείτε καθημερινά να απολαύσετε εξαιρετικά αρτοσκευάσματα αλλά και λαχταριστά γλυκά που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιό απαιτητικό γευσιγνώστη.

Με αρχή και στόχο την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντα, το αρτοποιείο - ζαχαροπλαστείο μας από το 1934 συνεχίζει να προσφέρει αυθεντικές γεύσεις στο κοινό που απαιτεί ποιότητα.

Καθημερινά σε εμάς θα βρείτε φρέσκο ψωμί, μεγάλη ποικιλία από αρτοσκευάσματα και σάντουιτς. Επίσης στο εργαστήριο μας δημιουργούμε και σας προσφέρουμε μοναδικές λιχουδιές για την προσωπική σας ευχαρίστηση αλλά και τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. 

 


 

 
 
Πάστες, τούρτες, σιροπιαστά, εποχιακά γλυκά, αμυγδαλωτά, πραλίνες καθώς και μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων από παγωτά για να μπορείτε να επιλέξετε το γλυκό που έχετε λαχταρίσει.

Ακόμα, αναλαμβάνουμε την δημιουργία τούρτας απλής ή και με ζαχαρόπαστα στο σχέδιο που επιθυμείτε, γλυκών, μπισκότων και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για τα γενέθλια, το γάμο σας, την βάπτιση του μικρού σας αλλά και για κάθε κοινωνική εκδήλωση.

Σκοπός μας είναι να βρίσκονται δίπλα σας στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας με συνέπεια, υψηλής ποιότητα δημιουργικών προτάσεων και υπέροχα γλυκά και αρτοσκευάσματα.

Όλα αυτά τα χρόνια, στο σύγχρονο εργαστήριό μας, διατηρούμε αναλλοίωτη τη γεύση του τότε και εργαζόμαστε με συνέπεια, φαντασία και μεράκι χαρακτηριστικά που μας επιτρέπουν να δημιουργούμε νέες αγαπημένες στιγμές του αύριο για ένα ταξίδι απόλαυση δίχως τέλος.
 
 
 
 
Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η ποιότητα των πρώτων υλών, η φρεσκάδα των προϊόντων μας, οι παραδοσιακές συνταγές που παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, αλλά και οι ολοκαίνουριες προτάσεις που χαρίζουν μοναδικά προϊόντα.
 

 


 

επισκεφτείτε

το αρτοποιείο - ζαχαροπλαστείο μας στην Αθήνα για να σας γνωριστούμε και να
δοκιμάσετε τα μοναδικά και πάντα φρέσκα προϊόντα μας.