2102918744 Χριστιανουπόλεως 22, Λαμπρινή, Αθήνα artoglykismata@windowslive.com
 
 
Αρτογλυκίσματα Αναγνώστου
Αρτοποιείο - Ζαχαροπλαστείο Αθήνα

Στο αρτοποιείο - ζαχαροπλαστείο μας “Αρτογλυκίσματα Αναγνώστου” το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, μπορείτε καθημερινά να απολαύσετε εξαιρετικά αρτοσκευάσματα αλλά και λαχταριστά γλυκά που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιό απαιτητικό γευσιγνώστη.

Με αρχή και στόχο την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντα, το αρτοποιείο - ζαχαροπλαστείο μας από το 1934 συνεχίζει να προσφέρει αυθεντικές γεύσεις στο κοινό που απαιτεί ποιότητα...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 

Catering

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε τα γλυκά και αλμυρά προϊόντα που επιθυμείτε για οποιαδήποτε εκδήλωση θέλετε να πραγματοποιήσετε.
 

Άριστες Πρώτες Ύλες

Χρησιμοποιώντας πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες το αρτοποιείο - ζαχαροπλαστείο μας δημιουργεί και σας προσφέρει ξεχωριστά προϊόντα που σίγουρα θα σας κερδίσουν.
 

Ποικιλία Προϊόντων

Σε εμάς μπορείτε καθημερινά να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από αλμυρές και γλυκές δημιουργίες που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιό απαιτητικό πελάτη.
 
 
 
Αρτοσκευάσματα

Αρτοσκευάσματα

Με σεβασμό στον καταναλωτή, προσοχή στην ποιότητα και με κύριο στόχο τη δική σας γευστική ευχαρίστηση δημιουργούμε καθημερινά με αγάπη φρέσκιες, λαχταριστές γεύσεις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γλυκά

Γλυκά

Απολαυστικά γλυκά, μοναδικές τούρτες, ξαιρετικά σιροπιαστά, χειροποίητο παγωτά, γλυκά και αλμυρά κουλουράκια και άλλες ιδιαίτερες παρασκευές εδεσμάτων, σας δίνουν τη δυνατότητα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επισκεφτείτε μας

Επισκεφτείτε μας

το αρτοποιείο - ζαχαροπλαστείο μας στην Αθήνα για να σας γνωριστούμε και να δοκιμάσετε τα μοναδικά και πάντα φρέσκα προϊόντα μας.